Verduurzaming

Laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen zijn belangrijke stappen om de CO2-uitstoot te verminderen en de overgang naar duurzame energie te versnellen. Door deze elektrificatie wordt uw elektrische installatie steeds intensiever gebruikt en kan de capaciteit niet op elk moment toereikend zijn. Een correctie installatie, een goed inzicht in het verbruik door monitoring en/ of metingen worden steeds belangrijker en kunnen dure verzwaringen van uw elektrische aansluiting voorkomen.

Om laadpalen voor elektrische voertuigen efficiënt te kunnen gebruiken zijn er verschillende mogelijkheden. Met een equalizer wordt real-time de beschikbare capaciteit gemonitord en gebruikt om te laden. Dit kan ook gekoppeld worden met de stroomprijzen om zo kosteneffectief mogelijk te laden. Daarnaast kunnen laadpalen ook worden uitgerust met slimme technologie die het mogelijk maakt om de energievraag af te stemmen op de beschikbare hernieuwbare energiebronnen.

Warmtepompen zijn een duurzaam alternatief voor verwarmingssystemen die gebruik maken van fossiele brandstoffen. Ze gebruiken elektriciteit om warmte uit de omgeving te halen en deze naar binnen te brengen. Door het gebruik van warmtepompen wordt de CO2-uitstoot verminderd en wordt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verkleind.

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm